TaxiMu Forum

Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

TaxiMu Forum

+11
inuyasha
Savage
lomex
Raluk
gigi
Corso
Mafiozo15
Dolce
Xxaz
TAXIMAN
axutzuuu
15 participan?i

re taximan

Anonymous
    Vizitato
    Vizitator

re taximan - Pagina 3 Empty Re: re taximan

Mesaj Scris de Vizitato Vin Feb 08, 2008 10:55 pm

Bah Xxaz nu are nici o vina k ala a fost prost si a dat OK. Xxaz poate sa pastreze itemurile alea, nu are nici o vina! TAXI NU AI DE CE SA II DAI BAN! ALEXUTZU A FOST RESPONSABIL K A DAT OK, XXAZ NU ARE NICI O VINA!
    Corso
    Corso
    Membru Senior
    Membru Senior

masculin
    Numarul mesajelor : 153
    Varsta : 29
    Localizare : Bucuresti
    Data de inscriere : 10/01/2008

Mesaj Scris de Corso Vin Feb 08, 2008 11:00 pm

de acord cu ramses Wink axutzuuu nu trebuia sa dea ok eu zic Xxaz nu merita ban
    axutzuuu
    axutzuuu
    Membru SUPREM
    Membru SUPREM

masculin
    Numarul mesajelor : 1205
    Varsta : 34
    Respectarea regulilor : re taximan - Pagina 3 5010
    Data de inscriere : 08/02/2008

re taximan - Pagina 3 Empty re all

Mesaj Scris de axutzuuu Vin Feb 08, 2008 11:01 pm

aviz amatorilor .. .(ramzes) nu aveti voie sa postati aici ...
    axutzuuu
    axutzuuu
    Membru SUPREM
    Membru SUPREM

masculin
    Numarul mesajelor : 1205
    Respectarea regulilor : re taximan - Pagina 3 5010

re taximan - Pagina 3 Empty re taximan

Mesaj Scris de axutzuuu Vin Feb 08, 2008 11:03 pm

xxaz nu ai ce face tot hot ramai trb sa nuti dai cuvantu ... nu ai onoare loc mane .. Very Happy poate nu e furt e inselaciune ....
    dEyyuBK
    dEyyuBK
    Nou venit
    Nou venit

Numarul mesajelor : 3

re taximan - Pagina 3 Empty re all /// ptr xxaz

Mesaj Scris de dEyyuBK Vin Feb 08, 2008 11:18 pm

nah bah xxaz miam facut alt cont cu numele meu cas nu mai fii nedumerit .. cine a facut plangerea
    Xxaz
    Xxaz
    Silver Member TaxiMu
    Silver Member TaxiMu

masculin
    Numarul mesajelor : 268
    Varsta : 35
    Localizare : Calarasi
    Data de inscriere : 11/01/2008

Mesaj Scris de Xxaz Vin Feb 08, 2008 11:21 pm

Scris de dEyyuBK Astazi la 11:18 pm
    nah bah xxaz miam facut alt cont cu numele meu cas nu mai fii nedumerit .. cine a facut plangerea
    dEyyuBK
    dEyyuBK
    Nou venit
    Nou venit

Mesaj Scris de dEyyuBK Vin Feb 08, 2008 11:47 pm

aja ji cei cu asta .. Very Happy miam facut alt cont pe placu tau ...
    TAXIMAN
    TAXIMAN
    Fondator TaxiMu
    Fondator TaxiMu

masculin
    Numarul mesajelor : 1133
    Varsta : 51
    Localizare : IASI
    Respectarea regulilor : re taximan - Pagina 3 10010
    Data de inscriere : 08/01/2008

Mesaj Scris de TAXIMAN Sam Feb 09, 2008 12:19 am

Bun eu nici macar nu am citit decat prima si ultima pagina.Dar sa intelkeg asa: xca trebuie neaprat sa bag o regula pentru cei care fura seturi prin a minti oamneii?Xazz daca tu crezi ca este corect sa spui la cineva ca i-l vei da inapopi si apoi sa dispari atunci sincer eu pe bune ca ma las de toate.Omul a avut cumva incredere in tine.Atunci hai sa gandim altfel: sa zicem ca tu xazz iei de la mine un set full.dupa rr db de ex eu ma fac ca nici nu te fcunosc.Cam ce idei ti-ai face tu despre mine in acel moment? Cum am spus: daca in 2 zile nu ni se va inapoia setul vei avea parte de toate consecintele regulamentului(desi poate ca asa ceva nu apare in regulamentul asta nou am considerat ca nu va fi nevoie pt ca nu prea am avut probleme de genul asta) insa DUPA CUM OBSERC TREBUIE SA FAC REGULAMENT PT FIECARE IN PARTE.No problem: cu,m am spus daca in max 2 zile axutzuu nu isi va primi setuil inapoi vei avea de a face cu noile reguli din regulamentul TaxiMu(voi face reguli special pentru asta) Sa nu crezi ca voi trece cu vederea acest lucru!
    Xxaz
    Xxaz
    Silver Member TaxiMu
    Silver Member TaxiMu

masculin

Mesaj Scris de Xxaz Sam Feb 09, 2008 1:16 am

Ok taxi eu setul nu il voi da inapoi fiindk nu sunt vinovat si nu stiam de noile reguli ! Dak se va baga noile reguli eu le voi respecta, dar cand vor intra in viguare ! Setul lam luat pe dreptate nu am furat nu am injurat nu am Fraudat pe nimeni ...deci nu sunt vinovat ! Chiar nu sunt deacord sa ami dai ban pentru ca nu erau regulile postate ! nu sunt un copil de 12 sau 15 ani ca sa nu imi merga mintea , dar dao in colo toata lumea zice ca sunt sunt vinovat si Alexutu zice ca sunt ! Putin respect TaxiMan dar chestia asta ai luat-o un pic in serios si ai luato aiurea si degeaba ! Stiu ca m-am luptat degeaba pentru 3 caractere sa le fac full status si full itime , si sa ajung In topul celor mai buni playeri de pe TAXIMU dar dak ami vei da ban ip voi parasi jocul cu Roialitate si Victorie pentru munca mea care spre sfarsit a fost calcata in picioare de un nob si un tolomac care nu stie sa isi tina Cele bune pe el si de regulamentul care nu este nici acuma postat de catre TaxiMan !Astept decizia ta finala TAXIMAN si poate cand ai timp Vei citi ce au postat Si playeri si Admini de pe Serverul taximupe paginile anterioare, si poate ami vei da putina dreptate! Multumesc Anticipat .

"Nu raspundem de itemele furate, respectiv conturile "sparte" , singura voastra responsabilitate fiind sa pastrati confidentialitatea contului dumnevoastra , respectiv parola , userul"!!!

Ultima editare efectuata de catre in Sam Feb 09, 2008 1:27 am, editata de 1 ori
    inuyasha
    inuyasha
    TAXIMANIAC
    TAXIMANIAC

masculin
    Numarul mesajelor : 952
    Localizare : Demon World
    Data de inscriere : 09/01/2008

Mesaj Scris de inuyasha Sam Feb 09, 2008 1:24 am

Mafiozo15 a scris:Cum ziceti voi scammer spammer .da nu la pus nimeni pe ala sai dea setu daca nu avea incredere in el.Oricine ar face asa.sa fi pros sa nu accepti un set inele si tot ce a mai trimis ala.Ati ajuns si voi sa cunoasteti lumea Hakeruri-lor.LOL daca si asta e furat sa dai trade si ala a acceptat.Ar trebui sa se rezolve prob intre playeri .Dc sa se bage si adminu.Sa vb ei intre ei.Nu va mai bagati aiurea ca nu stiti ce sa intamplat.Renuntati !!P.S

invata ce e ala hacker si ce e ala scammer hackeru nu inseala hackaru fura fara sa se afle in contact cu victima scammerul(Xazz) in momentu actual e o finta penibila fara cuvant de onoare si care nu merita respect cum a zis taxi se va face un regulament special pentru asta si va fi aranjat....iar admini se baga deuarece noi tre sa tinem ordinea si sa aparam toti playeri si sa ai ajutam in probleme
    Xxaz
    Xxaz
    Silver Member TaxiMu
    Silver Member TaxiMu

masculin

Mesaj Scris de Xxaz Sam Feb 09, 2008 1:33 am

Inuyasa o sa te invat eu ce este ala Hacker, scammer, si spammer, lamer etc... o sa dai de mine singur si ati explic totul amanuntit de la A la Z sa ma visezi Inuyasa cum tie tie mai drag , sti tu cum ma faci tu pe mine Scammer(Xxaz) LordSleader!
    Xxaz
    Xxaz
    Silver Member TaxiMu
    Silver Member TaxiMu

masculin

Mesaj Scris de Xxaz Sam Feb 09, 2008 1:35 am

"Nu raspundem de itemele furate, respectiv conturile "sparte" , singura voastra responsabilitate fiind sa pastrati confidentialitatea contului dumnevoastra , respectiv parola , userul"!!!

Deci Sa Intelegem pana la urma ca regulile au fost facute pentru a fii incalcate... Si cei care au puterea pot abuza de ea facand proprille lor reguli!!! Acestea nu sunt facute pentru totzi din cate observ eu...!!!
    inuyasha
    inuyasha
    TAXIMANIAC
    TAXIMANIAC

masculin
    Numarul mesajelor : 952
    Localizare : Demon World

Mesaj Scris de inuyasha Sam Feb 09, 2008 1:39 am

Xazz nu mai face offtopic si nu face amenintari pe care nu le poti tine te rog ca sar putea sa dai de persoane mai rele si nu ma refer la mine da ai grija cu cine te joci ca daca te pui cu tauru te alegi cu coarnele

iar faza cu regulile tu le incalci noi te pedepsim..e simplu nu crezi...regulile pe servar sunt facute pentru a fi respectate iar cei ce inseala chiar daca nu e in regulament momentan vor fi pedepsiti te consideri nevinovat atunci parerea ta nu conteaza scurt si la obiect in ochii nostri esti vinovat si vei fi pedepsit conform juriului(exhipa taxi mu de administrare adica de admini principali)
    Xxaz
    Xxaz
    Silver Member TaxiMu
    Silver Member TaxiMu

masculin

Mesaj Scris de Xxaz Sam Feb 09, 2008 9:57 am

Mai omule nu esti in politie nu esti in Justitie ho pune stop este doar un joc si eu zic sa nu te joci tu cu focul , iao incet si gandestete ce zici , si ce scoti din gura ca sar putea sa fi pe maini rele, si pe asta sa o iei ca pe o amenintare ca nu te suport Inuyasa comentezi aiurea , si asta nu este treaba ta pt un admin care a platit o suma mica de bani ! Stiu si eu faza aceea cine rade la urma rade mai bine dar intodeauna sa sti tu Ca primu a inteles poanta . La sa regulile ca astea inca nu erau bagate pe forum si stie si taxi treaba asta, si de aceea ma zbat eu pt chestia asta ca nu am vazut REGULILE !
    Sharck
    Sharck
    The Water Legend
    The Water Legend

masculin
    Numarul mesajelor : 1967
    Varsta : 38
    Localizare : Lipova - Jud. Arad

Mesaj Scris de Sharck Sam Feb 09, 2008 10:05 am

gataaaaaaaaaaaaaaaa, ca dintr-o plangere se face SPAM, urmatorul care va scrie mesaj va fie unu dintre TAXIMAN, Diabolik sau BerlAdeN. restul nu mai face-ti spam, va puteti trimite pe PM mesaje de lamurire
    Xxaz
    Xxaz
    Silver Member TaxiMu
    Silver Member TaxiMu

masculin

Mesaj Scris de Xxaz Sam Feb 09, 2008 10:55 am

BUN VA AVEA SETUL GORGON INAPOI SPER SA FIE MULTUMIT ! ! !
    PUNETI CLOSED SI SA MA CONTACTEZE ALEXUTU LA adrianzeca
    Fanta
    Fanta
    Player TaxiMu
    Player TaxiMu

Numarul mesajelor : 37
    Data de inscriere : 03/02/2008

re taximan - Pagina 3 Empty aaa

Mesaj Scris de Fanta Sam Feb 09, 2008 1:02 pm

pai ma taxi dar dak xxaz e nevoit sa de a toate seturile inapoi atunci si axutzuu sa de a tot ce a furat .... sa i de a si lu Sh0B0LaNu 2 knight blade FULL
    Anonymous
    Vizitato
    Vizitator

Mesaj Scris de Vizitato Sam Feb 09, 2008 1:16 pm

ma da ce drq incepetzi totzi sa va datzi cu parerea paici? lol Laughing Laughing eu crd ca va plictisitzi pacasa si va minca limba prea tare , mai iesitzi la o bere o cafea ceva si lasatzi persoanele principale sa discute aici nu va mai bagatzi voi ca musca..

pe mine personal nu ma intereseaza trb asta si parerea mea personala este ca nu xxaz este vinovat sau player-ul care a dat setu ; vinovatzi suntem noi cei din aministratzie pt k nu am facut un regulament clar in astfel de situatzii si atita timp cit regulamentu nu e clar si playerii au reusit sa gaseasca o portzitza prin care sa il fenteze nu putem da vina pe ei..

nu ma bag in trb asta si va sugerez si voua sa nu va bagatzi ! lasatzi persoanele principale sa vb ca nu intereseaza pe nimeni parera voastra.
    dEyyuBK
    dEyyuBK
    Nou venit
    Nou venit

Mesaj Scris de dEyyuBK Sam Feb 09, 2008 1:17 pm

ms taximan ... gata sa rezolvat tot am primit tot inapoi .. ms incodata taximan .. Very Happy
    TAXIMAN
    TAXIMAN
    Fondator TaxiMu
    Fondator TaxiMu

masculin
    Numarul mesajelor : 1133
    Varsta : 51
    Localizare : IASI
    Respectarea regulilor : re taximan - Pagina 3 10010
    Data de inscriere : 08/01/2008

Mesaj Scris de TAXIMAN Sam Feb 09, 2008 7:09 pm

Problema rezolvata.Si axutzuu va da ceea ce a luat inapoi la cei care au printuri doveditoare pentru ca asa poate veni oricine sa spuna ca i-a luat nush ce.
    re taximan - Pagina 3 Closeia9
    By TAXIMAN

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Mier Noi 13, 2024 6:51 pm