TaxiMu Forum

Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

TaxiMu Forum

+11
inuyasha
Savage
lomex
Raluk
gigi
Corso
Mafiozo15
Dolce
Xxaz
TAXIMAN
axutzuuu
15 participan?i

re taximan

axutzuuu
    axutzuuu
    Membru SUPREM
    Membru SUPREM

masculin
    Numarul mesajelor : 1205
    Varsta : 34
    Respectarea regulilor : re taximan - Pagina 2 5010
    Data de inscriere : 08/02/2008

re taximan - Pagina 2 Empty re

Mesaj Scris de axutzuuu Vin Feb 08, 2008 4:18 pm

wa xxaz eu am zis sa vb pe mes .. Very Happy oricum vreau setu inapoi ji tot nu ma int ce zic ceilalti ... cum jia luat ji axutu ban aja o sati iei ji tu ...... deci el tot pt asta jia luat ban
    Raluk
    Raluk
    Nou venit
    Nou venit

Numarul mesajelor : 3

re taximan - Pagina 2 Empty Re: re taximan

Mesaj Scris de Raluk Vin Feb 08, 2008 4:21 pm

lol! lol! lol! lol! lol! lol! deyutzu sau alexutzu care avea-ti ce avea-ti...stai relax si ganditi-va pe v lol! iitor cui si cand da-ti trade si mai ales cu ce....nu mai bociti ca niste fete cu lacrimi de crocodil....pt ca nu este decat un joc si intelege-ti ca nu a furat nimeni nimicccccc...si termina deyutzu cu adrese de mess...acum te-ai gandit u sa o dai la pace?....never...ai facut-o,ai facut-o problema voastra....descurcati-va =))))))))....
    Savage
    Savage
    Nou venit
    Nou venit

masculin
    Numarul mesajelor : 1
    Varsta : 38
    Localizare : Calarasi

re taximan - Pagina 2 Empty Re TaxyMan

Mesaj Scris de Savage Vin Feb 08, 2008 4:28 pm

Deci aici pot spune ca sunt si eu deacord cu ceilaltzi daca el a dat ok si a pus item`urile acolo e vina lui!!! Trebuia sa se gandeasca inainte... Nu sa il acuze pe Xxaz de furt ca nu a furat nu a spart contul sa ii ia el de acolo sau altceva... Joc de mult jocuri online si lucr`ul asta chiar mi se pare absurd atata timp cat el a aceptat trade`ul a dat ok tot Xxaz sa fie vinovat pentru lucr`ul asta!!! Deci asta e parerea mea am inteles fiecare isi face regulile pe server dar daca e sa fie asha sa iei ban degeaba.... Deci chiar este o absurditate!!!

Neimplicat
    axutzuuu
    axutzuuu
    Membru SUPREM
    Membru SUPREM

masculin

Mesaj Scris de axutzuuu Vin Feb 08, 2008 4:31 pm

nu o dau la pace neam ..... il acuz in continuare pana se face dreptate .. ;D ji gata cu msh sal ajteptam pe taximan ..
    inuyasha
    inuyasha
    TAXIMANIAC
    TAXIMANIAC

masculin
    Numarul mesajelor : 952
    Localizare : Demon World
    Data de inscriere : 09/01/2008

Mesaj Scris de inuyasha Vin Feb 08, 2008 4:32 pm

Orice infractiune legata de servar inclusiv furatu setului in acest caz se va pedepsi conform deciziei echipei taxi mu iar scammeri vor fi cel mai aspru pedepsiti.poti sa aduci tot servaru sa posteze aici Xxaz nu te va ajuta cu nimic...nimeni nu ai crede pe cei vinovati si servaru nu are mai putine reguli pentru tine.mai ales ca si ar recunoscut ca ai facut.de ce esti acuzat.decizia finala este.ai dai setu inapoi sau vei plati cu pedeapsa stabilita de echipa taximu.

Nu ai drepta in nici un fel ai fost rugat sa ajuti sa transfere un set de pe un cont pe altu,ai inselat ai furat ai mintit subiect inchis nu are voie sa m-ai posteze aici decat echipa taximu cel ce este acuzat (Xxaz) si cel ce acuza (axutzuuu)
    cine altcineva osa posteze aici va avea postu sters
    axutzuuu
    axutzuuu
    Membru SUPREM
    Membru SUPREM

masculin

Mesaj Scris de axutzuuu Vin Feb 08, 2008 4:33 pm

ji dak nuti convine xxaz citejte primu msg. ..... ce a scris taximan .. Very Happy aja ca ... ..

va place sa fraieriti pe alti nu axutzuuu?da nu ati place cand la urma ta esti victima? tu deja ai loat ban pentru scamm acum e randu lu Xxaz...
    edited by inuyasha studios Twisted Evil
    Xxaz
    Xxaz
    Silver Member TaxiMu
    Silver Member TaxiMu

masculin
    Numarul mesajelor : 268
    Varsta : 35
    Data de inscriere : 11/01/2008

Mesaj Scris de Xxaz Vin Feb 08, 2008 4:41 pm

nu am chemat pe nimeni sa zica nimik..... dak vrei o si demostrez de ce mar ajuta atatia ??? dar poate ca vor sa faca si dreptatate pe server si dupa cum am vazut la toti au dreptate toti ...cu mau zis chestia aceasta sa se bage pe forum TOPIC DESCHIS "nu dati seturi full " chestia aceasta ma depaseste foarte mult fiindk nu ma simt vinovat fata de alexutu, si in primul radnd el se baga pentru DEYU ceea ce ar trebui deyu sa faca galagie ci nu alexutu dar in fine .... ami da id lui de messenger ca sa o dau la pace cu el ce insemana asta ???
    Asta este dreptatea pe taxi mu si asa va continua ! Eu nu voi da setul inapoi fiindk nu la-m furat, dak TAXIMAN vrea sa ami dea ban sa ami dea dar face mare greseala fiidk nu am vazut nici un fel de topic pentru chestia "cei care ia setri full si nu le da inapoi ia ban " !
    Cred ca sa vorbit prea mult la topicul Re TaxiMan si numai aberatii din partea lui alexutu care comenteaza pentru contul altuia !
    Inca o data "NU SUT VINOVAT " si demostrez chestia asta !
    inuyasha
    inuyasha
    TAXIMANIAC
    TAXIMANIAC

masculin

Mesaj Scris de inuyasha Vin Feb 08, 2008 4:48 pm

am zis ca aici nu posteaza decat cel ce acuza cel ce e acuzat si echipa taximu..in regulament scrie ca taxi nu raspunde de seturi furate da restu dintre noi diabolik.eu.berladen.etc sa nu insir lista....putem pedepsi...iar scammeri sunt scammeri scrie si in regulament sa fie raportati daca sunt prinsi vor fi pedepsiti cel mai aspru sa se invete minte.si cu asta basta
    axutzuuu
    axutzuuu
    Membru SUPREM
    Membru SUPREM

masculin

re taximan - Pagina 2 Empty deyyu here

Mesaj Scris de axutzuuu Vin Feb 08, 2008 4:51 pm

xxaz iz deyyu repet ina o data asta e contu meu facut pe numele lu axutu ca aja am vrut eu sa pun ... numi interzice nimeni ....
    doar eu am vb aici inca o data pt tine sa intelegi iz dEyyu .... nu e axutu .. Very Happy
    Xxaz
    Xxaz
    Silver Member TaxiMu
    Silver Member TaxiMu

masculin

Mesaj Scris de Xxaz Vin Feb 08, 2008 4:52 pm

Pff deci orice infractiune legata de server si inselat si furat... deci daca ala daca a dat ok e vina lui Xxaz eu nu cred ca a fost obligat deci nu mi se pare normal ca lucr`ul asta e numit furt atunci de ce sa mai facut regulament`ul? "Nu raspundem de itemele furate, respectiv conturile "sparte" , singura voastra responsabilitate fiind sa pastrati confidentialitatea contului dumnevoastra , respectiv parola , userul"!!! Deci Sa Intelegem pana la urma ca regulile au fost facute pentru a fii incalcate... Si cei care au puterea pot abuza de ea facand proprille lor reguli!!! Acestea nu sunt facute pentru totzi din cate observ eu...!!!separate pentru admini si pentru useri sa stim si noi...
    Ca am vazut ca nici dreptu`l o opinie nu`l potzi avea!!!
    inuyasha
    inuyasha
    TAXIMANIAC
    TAXIMANIAC

masculin

Mesaj Scris de inuyasha Vin Feb 08, 2008 4:58 pm

cei ce vor insela vor fio pedepsiti cei ce nu respecta regulile asemenea nu conteaza cine este.

el a avut incredere in tine ca ai vei da setu pe alt cont tu ai vazut ocazia sa mai adaugi un set full si ai furat.ai inselat.nu ai respectat cuvantu ca il vei ajuta...pe scurt esti lipsit de onoare si bun simt ce e valabil si pentru axutzuuu care deja are ban pentru acelasi lucru furat de set
    axutzuuu
    axutzuuu
    Membru SUPREM
    Membru SUPREM

masculin

Mesaj Scris de axutzuuu Vin Feb 08, 2008 5:02 pm

inca eu data eu nu sunt axutuu miam pus numele la cont axutzuuu finda aja am vrut eu nimeni nu imi interzice .. Very Happy ce e greu de inteles eu iz deyyu eu il acuz pe xxaz .. numele meu in joc e dEyyuBK .... ji pe forum e axutzuuu
    axutzuuu
    axutzuuu
    Membru SUPREM
    Membru SUPREM

masculin

Mesaj Scris de axutzuuu Vin Feb 08, 2008 5:04 pm

eu vreau setu schcrow full ... 2 ring ice full 1 pendant lighting full ..1 day full ji un scut full ... le vreau inapoi .. din partea mea il iert pe xxaz se poate sa nui dati ban ... Very Happy doar sami recupar ce este al meu
    Xxaz
    Xxaz
    Silver Member TaxiMu
    Silver Member TaxiMu

masculin

Mesaj Scris de Xxaz Vin Feb 08, 2008 5:08 pm

Deci inca o data sa intelegi ala nu este furat frate ca a dat el ok la trade ... ce nu intelegi .... lucrul asta a fost treaba mea dak am vrut sa il dau sau nu , dar cu mzici tu ca a fost FURT ....furt inseamna sa ii sparg contul si sa fur tot de pe contul lui ! toti zic ca nu a fost furt numai tu si alexutu zici ca a fost furt.... exemplu de furt ti-am dat dar sa dai trade si eu sa dau ok si el ok asta nu inseamna furt ! este cu totul diferit , si mai este totul diferit ca posteaza dupa alt cont si nu posteaza deyuu ! AM O DILEMA in toata treaba asta ! ! ! de ce sa mai pus treaba aceea --->>>> Nu raspundem de itemele furate, respectiv conturile "sparte" , singura voastra responsabilitate fiind sa pastrati confidentialitatea contului dumnevoastra , respectiv parola , userul[/b]"!!!

Deci Sa Inteleg pana la urma ca regulile au fost facute pentru a fii incalcate...
    ! ! ! !NU AM FURAT NIMIK PUR SI SIMPLU SA DAT PRIN TRADE ..nu stiu cu ce as fi de vina eu ca el este tolomac si a acceptat tradull .. frate asta este de gandire , cum poti spune ca iam furat !
    inuyasha
    inuyasha
    TAXIMANIAC
    TAXIMANIAC

masculin

Mesaj Scris de inuyasha Vin Feb 08, 2008 5:11 pm

CopiluXXL a scris:Mi se pare o poarcarie dak Xxaz nui da lu deyyu tot ce ia furat si nu primeste ban
    Axutzu cum a luat ban k ia luat setu lui blood sau cum il cheama ...Nu ma intereseaza pe mine k Xxaz e bun dar nu ar trebuie sai fure setu mai ales k era in guild cu el ji erau buni prieteni...
    Dak Xxaz nu ia ban .....am sa incep si yoo sa fur seturi Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

am zis sa nu posteze nimeni aici si Xazz ai furat...incerci sa abuzezi de o regula si sa scapi bazma curata da nu se va intimpla esti vinovat de scamm si vei fi pedepsit

conform regulamentului XazZ

5. Scammeri
    - Primul avertisment: suspend minim 35 zile.
    - Al doilea avertisment: contul blocat.
    Suspendul se acorda pe cel mai mare caracter de pe cont.

Ultima editare efectuata de catre in Vin Feb 08, 2008 5:13 pm, editata de 1 ori
    Sharck
    Sharck
    The Water Legend
    The Water Legend

masculin
    Numarul mesajelor : 1967
    Localizare : Lipova - Jud. Arad

Mesaj Scris de Sharck Vin Feb 08, 2008 5:12 pm

nu mai face-ti 1000 de posturi, nu ma mai vazut asa plangere care sa se intringa pe 3 pagini :x pe nici un forum nu vezi asa ceva, atata tziganie, totusi sa ne comportam ca oamenii, nu ca animalele

topicu va fi deschis pana va raspunde taxi.shark ajutama sa curat celelalte comenturi

edited by inuyasha studios
    Ðîåbºlîk
    Ðîåbºlîk
    Profesor TaxiMu
    Profesor TaxiMu

masculin
    Numarul mesajelor : 1233
    Varsta : 31
    Localizare : Pitesti
    Respectarea regulilor : re taximan - Pagina 2 10010
    Data de inscriere : 08/01/2008

Mesaj Scris de Ðîåbºlîk Vin Feb 08, 2008 5:58 pm

CIne sterge commenturi are suspend 5 zile pe moderator
    axutzuuu
    axutzuuu
    Membru SUPREM
    Membru SUPREM

masculin

re taximan - Pagina 2 Empty re taximan

Mesaj Scris de axutzuuu Vin Feb 08, 2008 7:05 pm

deyyu here ... cum ramane taximan ??
    inuyasha
    inuyasha
    TAXIMANIAC
    TAXIMANIAC

masculin

Mesaj Scris de inuyasha Vin Feb 08, 2008 7:15 pm

taxi osa lase coment mai incolo
    Xxaz
    Xxaz
    Silver Member TaxiMu
    Silver Member TaxiMu

masculin

Mesaj Scris de Xxaz Vin Feb 08, 2008 7:57 pm

onform regulamentului XazZ

5. Scammeri
    - Primul avertisment: suspend minim 35 zile.
    - Al doilea avertisment: contul blocat.
    Suspendul se acorda pe cel mai mare caracter de pe cont.

scammer inseamna cu totul altceva Inuyasa O_o, si dupa cum ai zis tu ca voi faceti legea o_O eu stiu ca toti de pe taximu au drepturi egale in afara de TAXIMAN dar chestia asta cu ban pentru ca ala a dat trade si eu am dat ok este chiar o prostie Aiurea... si chestia asta nu scrie nicaieri pe tot forumul... aiurea tot ce se intampla in toate aceste 3 pagini si pe serverul taximu ! Dak vizitati alte servere nu se da ban pentru chestia asta si nici nu se blokeaza caracterul , Adminul si managerul nu trebe sa raspunda de seturile Plyerilor !(doar la spargere de cont raspunde)
    Xxaz
    Xxaz
    Silver Member TaxiMu
    Silver Member TaxiMu

masculin

Mesaj Scris de Xxaz Vin Feb 08, 2008 8:21 pm

Scammer nu inseamna nimik dar Spammer inseamna altceva !
    inuyasha
    inuyasha
    TAXIMANIAC
    TAXIMANIAC

masculin

Mesaj Scris de inuyasha Vin Feb 08, 2008 8:28 pm

Scammer inseamna cei ca tine care fura seturi prin a minti ai zis ca il ajuti sa il dea pe alt char si l-ai inselat asta e scamm...invata engleza si invata ce inseamna scammer sunt cei care mint si inseala adica fraieresc lumea sa le ia itemele
    Xxaz
    Xxaz
    Silver Member TaxiMu
    Silver Member TaxiMu

masculin

Mesaj Scris de Xxaz Vin Feb 08, 2008 8:36 pm

asa si tu e treaba ai cu treaba asta dak minteam adminul sau pe taxi era o treaba dar catre player nu insemana nimik unde scrie asta pe server farte eu nu vad aceasta chestie si c mzici tu ca il ajut ... etc nu este adevarat am zs ca ii tin setul doar atata si treaba asta nu este treaba unui admin fiindk nu am inselat sau furat adminul ! si in primul rand nu insemana furat aia ca mia zis sa ii tin setul si eu i lam tinut si nu i lam mai dat ! se vede cata minte ai Inuyasa dar na relatii alea alea stiu si eu ca sunt multe asa se intampla pe fiecare server romanesc !unde sunt banii acolo trage si omul ! deci scuze ca zic dar ADMINUL nu are treaba la chestia ce sa intamlat inte mine si alexutu (inca o data nu a fost furt) este el tolomac plyerul alexutu doar atata !
    Mafiozo15
    Mafiozo15
    Nou venit
    Nou venit

Numarul mesajelor : 5
    Data de inscriere : 27/01/2008

Mesaj Scris de Mafiozo15 Vin Feb 08, 2008 8:38 pm

Cum ziceti voi scammer spammer .da nu la pus nimeni pe ala sai dea setu daca nu avea incredere in el.Oricine ar face asa.sa fi pros sa nu accepti un set inele si tot ce a mai trimis ala.Ati ajuns si voi sa cunoasteti lumea Hakeruri-lor.LOL daca si asta e furat sa dai trade si ala a acceptat.Ar trebui sa se rezolve prob intre playeri .Dc sa se bage si adminu.Sa vb ei intre ei.Nu va mai bagati aiurea ca nu stiti ce sa intamplat.Renuntati !!P.S
    Sharck
    Sharck
    The Water Legend
    The Water Legend

masculin
    Numarul mesajelor : 1967
    Localizare : Lipova - Jud. Arad

Mesaj Scris de Sharck Vin Feb 08, 2008 9:28 pm

doar ce-i implicati in respectiva plangere au voie sa posteze, nu orice player aviz Mafiozo15 :x

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Mier Noi 13, 2024 6:47 pm