ce naiba faci la sv asta ?vezi ca de o zi nu sunt monstrii decat in elveland,si arena,si crywolf,si or disparut si multe npc-uri,jur ma...ce tot faci cu sv asta,pana la urma toti playeri o sa se sature
4 participan?i
Diabolik este foarte destept
alamic- Junior
Numarul mesajelor : 28
Varsta : 31
Localizare : Timisoara
Respectarea regulilor :
Data de inscriere : 26/09/2008
- Mesaj n°1
GioVanY- Membru SUPREM
Numarul mesajelor : 3181
Varsta : 33
Localizare : Oradea
Respectarea regulilor :
Data de inscriere : 08/04/2008
- Mesaj n°2
Re: Diabolik este foarte destept
+lorencia.. si mai multe....asa pleaka playerii..da eu is prost si nu stiu:-S...
Avut92- Junior
- Numarul mesajelor : 18
Respectarea regulilor :
Data de inscriere : 29/08/2009
- Mesaj n°3
Mesaj Scris de alamic Ieri la 9:26 pm
nu spune asta cu rautate ca diabolik stie ff multe si a facut pt sv asta ... insa nush ce s-a intamplat si nimanui nu-i place ... va rog sa rezolvati cat mai repede deoarece vroiam sa fac o donatie dar cand am vazut cum merge sv ... mi-a fost putin tarsa sa nu cumva sa pierd tot ... TaxiMu is the best
Mesaj Scris de alamic Ieri la 9:26 pm
nu spune asta cu rautate ca diabolik stie ff multe si a facut pt sv asta ... insa nush ce s-a intamplat si nimanui nu-i place ... va rog sa rezolvati cat mai repede deoarece vroiam sa fac o donatie dar cand am vazut cum merge sv ... mi-a fost putin tarsa sa nu cumva sa pierd tot ... TaxiMu is the best
alamic- Junior
Numarul mesajelor : 28
Varsta : 31
Localizare : Timisoara
Respectarea regulilor :
Data de inscriere : 26/09/2008
- Mesaj n°4
pai cum naiba sa nu te enervezi cand vezi si u asa cv,joci ca nebunu 10/24 si vezi asa cv,jur...sa faca cv odata cu el ca deja ii prea de tot,si daca nu ati obs in fiecare diminiata cam pe la ora 3:30 pica sv si sta asa vreo 30 min o o ora ,in fiecare dim...
Admin- TaxiMu Guardian
- Numarul mesajelor : 104
Data de inscriere : 05/08/2008
- Mesaj n°5
Echlibraere spoturi