TaxiMu Forum

Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

TaxiMu Forum

3 participan?i

[dragos##] [semne.ne respectarea regulamentului]

Dopu
    Dopu
    Admin Counter Strike
    Admin Counter Strike

masculin
    Numarul mesajelor : 721
    Varsta : 36
    Localizare : Timisoara
    Respectarea regulilor : [dragos##] [semne.ne respectarea regulamentului] 10010
    Data de inscriere : 15/09/2008

[dragos##] [semne.ne respectarea regulamentului] Empty [dragos##] [semne.ne respectarea regulamentului]

Mesaj Scris de Dopu Vin Oct 24, 2008 11:05 am

https://i.servimg.com/u/f79/12/99/77/05/screen23.jpg
    dupa cum e in regulament..nu are voie...eu am postat astept pareri...de catre alti Mod..Administratori...dativa cu parerea...ias da permanent..chiar si stergerea lui..sau o editare schimbare nume....dragos mai citeste si u regulamentul..apoi faci ce trebuie ThreadClosed
    Goru
    Goru
    Membru SUPREM
    Membru SUPREM

masculin
    Numarul mesajelor : 3727
    Varsta : 32
    Localizare : Bucuresti
    Data de inscriere : 01/05/2008

[dragos##] [semne.ne respectarea regulamentului] Empty Re: [dragos##] [semne.ne respectarea regulamentului]

Mesaj Scris de Goru Vin Oct 24, 2008 11:10 am

Din cate stiam eu este voie cu aceste caractere mai ciudate , dar la prima abatere sunt sterse fara nici un drept de apel sau pentru recuperarea itemelor.

Cod:
    Jucatori TaxiMu sunt egali in drepturi, fara privilegi si fara discriminari Nu creati caractere care sa contina semnele:!,@,#,$,%,^,&,(,),_,+,|,?,{,[,},],~,<,>, pentru ca la prima problema pe care o creati ele vor fi sterse fara nici un fel de avertisment si fara sa primiti nimic in schimb.

Din moment ce nu a facut nici o problema nu vad motiv pentru banare permanenta sau pentru stergere.
    Dopu
    Dopu
    Admin Counter Strike
    Admin Counter Strike

masculin
    Numarul mesajelor : 721
    Varsta : 36
    Localizare : Timisoara
    Data de inscriere : 15/09/2008

[dragos##] [semne.ne respectarea regulamentului] Empty Re: [dragos##] [semne.ne respectarea regulamentului]

Mesaj Scris de Dopu Vin Oct 24, 2008 11:19 am

ok...nu am dat i cap la nimeni..doar am intrebat si am vrut sa vad si eu decizile voastre..laprima faza care o face este sters..ok MS Goru dots
    Ðîåbºlîk
    Ðîåbºlîk
    Profesor TaxiMu
    Profesor TaxiMu

masculin
    Numarul mesajelor : 1233
    Varsta : 31
    Localizare : Pitesti
    Data de inscriere : 08/01/2008

Mesaj Scris de Ðîåbºlîk Vin Oct 24, 2008 4:37 pm

Daca nu face probleme are voie cu acele semne

INCHIS

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Lun Noi 11, 2024 4:47 pm