Deci va rog nu intelegeti,sunt incepator de mu adminu curso ma cunoaste mai bn...nu stiam k nu se face pk adik nici nu stiam ce e ala pk:-j...mai ales sa intru pe forum...da va rog eu unban...turbez fara bk...imi cer mii se scuze...ma banati permanent data viitoare knd mai fac...goru intelegema si pe mne te rog frumos...joc de cateva zile mu...si stau aproape permanent pe servar....IMI CER SCUZE ADMINILOR SI CELUI CARE L-AM OMORAT!!!
SuNeT
Nimeni nu sa nascut sa stie mu!!iar eu chiar habar nu aveam ...si nu am stat 2 minute ci am stat 2 zile PERMANENT!! si am facut 20 de rr si armura +9...nu ma ajutat nimeni:-j...te rog TAXI si voi ati fost incepatori si stiti cum e knd va chinuiti sa cresteti singuri...o intrebam mereu pe Oceania ce inseamna chestia aia ce inseamna ailalta...si uite asha mam crescut...aqm stiu ce inseamna si jur k mam invatat minte!!
SuNeT
Nimeni nu sa nascut sa stie mu!!iar eu chiar habar nu aveam ...si nu am stat 2 minute ci am stat 2 zile PERMANENT!! si am facut 20 de rr si armura +9...nu ma ajutat nimeni:-j...te rog TAXI si voi ati fost incepatori si stiti cum e knd va chinuiti sa cresteti singuri...o intrebam mereu pe Oceania ce inseamna chestia aia ce inseamna ailalta...si uite asha mam crescut...aqm stiu ce inseamna si jur k mam invatat minte!!
Ultima editare efectuata de catre klau in Mier Aug 13, 2008 5:24 pm, editata de 1 ori