TaxiMu Forum

Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

TaxiMu Forum

+5
anonim_xxl
Goru
Sharck
Windmaster
skypper_HellZone
9 participan?i

Gabryell mia furat setul aripe armele ringurile si pendantul

skypper_HellZone
    skypper_HellZone
    Membru activ
    Membru activ

Numarul mesajelor : 140
    Respectarea regulilor : Gabryell mia furat setul aripe armele ringurile si pendantul 2510
    Data de inscriere : 03/06/2008

Gabryell mia furat setul aripe armele ringurile si pendantul Empty Gabryell mia furat setul aripe armele ringurile si pendantul

Mesaj Scris de skypper_HellZone Vin Iun 13, 2008 9:48 am

am vrut sa fac un transfer de pe Un1c0 pe skypper deoarece eu mai sunt si Un1c0 si ieri pe data 12.06.2008 lam sunat pe domnu taximan sa imi puna fullurile si miam zis ca dak skypper e full si un1c0 era cam slab nu mai avea rost sa mai stau sa cresc asa ca miam fakt schimbul de pe Un1c0 pe skypper si am vrut sa ma ajute Gabryell90 si lam zis ca pot avea incredere in el deoarece e cel mai prieten al meu si iam dat fullurile si akm nu mai vrea sa mi le mai dea si a iesit din guildul meu si de pe srv plz ajutatimaaaaaaaaaaaaaaaaa :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

PLZ VREAU CA DOMNU TAXIMAN SAMI RASPUNDE LA MESAJJJJJJ :( :( :( :(
    Windmaster
    Windmaster
    Membru SUPREM
    Membru SUPREM

masculin
    Numarul mesajelor : 1029
    Varsta : 32
    Localizare : Bucuresti
    Data de inscriere : 15/02/2008

Gabryell mia furat setul aripe armele ringurile si pendantul Empty Re: Gabryell mia furat setul aripe armele ringurile si pendantul

Mesaj Scris de Windmaster Vin Iun 13, 2008 9:54 am

o dovada ceva ?
    Sharck
    Sharck
    The Water Legend
    The Water Legend

masculin
    Numarul mesajelor : 1967
    Varsta : 38
    Localizare : Lipova - Jud. Arad
    Data de inscriere : 09/01/2008

Gabryell mia furat setul aripe armele ringurile si pendantul Empty Re: Gabryell mia furat setul aripe armele ringurile si pendantul

Mesaj Scris de Sharck Vin Iun 13, 2008 11:03 am

skypper_HellZone a scris:am vrut sa fac un transfer de pe Un1c0 pe skypper deoarece eu mai sunt si Un1c0 si ieri pe data 12.06.2008 lam sunat pe domnu taximan sa imi puna fullurile si miam zis ca dak skypper e full si un1c0 era cam slab nu mai avea rost sa mai stau sa cresc asa ca miam fakt schimbul de pe Un1c0 pe skypper si am vrut sa ma ajute Gabryell90 si lam zis ca pot avea incredere in el deoarece e cel mai prieten al meu si iam dat fullurile si akm nu mai vrea sa mi le mai dea si a iesit din guildul meu si de pe srv plz ajutatimaaaaaaaaaaaaaaaaa :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

PLZ VREAU CA DOMNU TAXIMAN SAMI RASPUNDE LA MESAJJJJJJ :( :( :( :(

la un transfer ca aceasta trebuia sa faci un SS. poate ai noroc si verifica taxi ceea ce zici tu(dak itemele se afla la Gabryell90)
    skypper_HellZone
    skypper_HellZone
    Membru activ
    Membru activ

Numarul mesajelor : 140
    Respectarea regulilor : Gabryell mia furat setul aripe armele ringurile si pendantul 2510
    Data de inscriere : 03/06/2008

Mesaj Scris de skypper_HellZone Vin Iun 13, 2008 5:06 pm

ma va rog faceti ceva stiu ca numai din vina mea sa intamplat dar sa va spun corect mia venit rau de tot cand nu am mai dat de el No No No dc oare sa existe asemenea oameniiii
    Goru
    Goru
    Membru SUPREM
    Membru SUPREM

masculin
    Numarul mesajelor : 3727
    Respectarea regulilor : Gabryell mia furat setul aripe armele ringurile si pendantul 10010
    Data de inscriere : 01/05/2008

Mesaj Scris de Goru Vin Iun 13, 2008 10:09 pm

skypper_HellZone a scris:ma va rog faceti ceva stiu ca numai din vina mea sa intamplat dar sa va spun corect mia venit rau de tot cand nu am mai dat de el No No No dc oare sa existe asemenea oameniiii

Cred ca esti direct responsabil ce faci cu fullurile tale.

Mutat la Probleme.
    anonim_xxl
    anonim_xxl
    Membru de top
    Membru de top

Numarul mesajelor : 599
    Varsta : 36
    Localizare : anonim
    Respectarea regulilor : Gabryell mia furat setul aripe armele ringurile si pendantul 10010
    Data de inscriere : 09/01/2008

Mesaj Scris de anonim_xxl Vin Iun 13, 2008 11:01 pm

Deci ideeile sunt :

-Fara Poza/Print/SS/ nu dovedesti nimic;
    -Esti responsabil de Bunurile tale;

Solutii:

-Numai Taximan te poate ajuta verificand invertorul lui ,,Gabryell90'' .
    Goru
    Goru
    Membru SUPREM
    Membru SUPREM

masculin

Mesaj Scris de Goru Vin Iun 13, 2008 11:04 pm

anonim a scris:Deci ideeile sunt :

-Fara Poza/Print/SS/ nu dovedesti nimic;
    -Esti responsabil de Bunurile tale;

Solutii:

-Numai Taximan te poate ajuta verificand invertorul lui ,,Gabryell90'' .

Gabryel a mai furat pe Season 3 al meu cand tineam in teste Smile
    TAXIMAN
    TAXIMAN
    Fondator TaxiMu
    Fondator TaxiMu

masculin
    Numarul mesajelor : 1133
    Varsta : 51
    Localizare : IASI
    Data de inscriere : 08/01/2008

Mesaj Scris de TAXIMAN Sam Iun 14, 2008 5:39 am

Nu mai exista car Gabryell90 asa ca nu am ce sa verific.Oricum chiar daca verificam tot nu aveam ce face pentru ca el de ex poate spune ca ti-a dat bani pe ele.Eu pe cine ar trebui sa cred? Santeti direct raspunzatori de itemele voastre asa ca este doar treaba ta.Si cum ti-am spus acest caracter nu exista( ori ai gresit numele ori l-a sters si a facut alt car!)
    GioVanY
    GioVanY
    Membru SUPREM
    Membru SUPREM

masculin
    Numarul mesajelor : 3181
    Varsta : 33
    Localizare : Oradea
    Data de inscriere : 08/04/2008

Mesaj Scris de GioVanY Sam Iun 14, 2008 8:30 am

exista Gabryel90 parca ca l-am vazut in joc
    Goru
    Goru
    Membru SUPREM
    Membru SUPREM

masculin

Mesaj Scris de Goru Sam Iun 14, 2008 9:30 am

Cred ca are 2 conturi.

Gabriell si Gabryel90 sunt singurele caractere existente pe server. Smile
    axutzuuu
    axutzuuu
    Membru SUPREM
    Membru SUPREM

masculin
    Numarul mesajelor : 1205
    Varsta : 34
    Respectarea regulilor : Gabryell mia furat setul aripe armele ringurile si pendantul 5010
    Data de inscriere : 08/02/2008

Mesaj Scris de axutzuuu Sam Iun 14, 2008 3:01 pm

care dintre acestia de mai sus zici co tio furat setu??? pe gabryel90 il cunosc destul de bine de pe ses2 si nu cred car face asa ceva mai ales ca eu am facut de nenumarate ori transferuri cu itime full si le-am primit pe toate inapoi...poate gabriell tia luat setu
    Android
    Android
    Gold Member TaxiMu
    Gold Member TaxiMu

masculin
    Numarul mesajelor : 439
    Varsta : 31
    Localizare : Craiova
    Data de inscriere : 14/01/2008

Mesaj Scris de Android Sam Iun 14, 2008 9:55 pm

TAXIMAN cred ca are dreptate axutzuuu, Gabriell ia furat setul .Eu stiu deoarece skypper(Un1c0) este fratele meu eu am fost de fata cand a fakt schimbu te rog ajutal stii cat a plans atunci Neutral Neutral
    axutzuuu
    axutzuuu
    Membru SUPREM
    Membru SUPREM

masculin
    Numarul mesajelor : 1205
    Varsta : 34
    Respectarea regulilor : Gabryell mia furat setul aripe armele ringurile si pendantul 5010
    Data de inscriere : 08/02/2008

Mesaj Scris de axutzuuu Sam Iun 14, 2008 10:00 pm

android deci nu tin cu nimeni dar daca facea un print cand a facut trasferu era super...putea sal ajute taximan...asa am patit yo cu xxaz dar am avut printuri doveditoare....imi pare rau de fratele tau poate pe viitor va invata ceva din problema asta
    Goru
    Goru
    Membru SUPREM
    Membru SUPREM

masculin

Mesaj Scris de Goru Dum Iun 15, 2008 12:22 am

Terminati cu spamul. Lasati omul in pace sa verifice si o sa ia masuri.
    TAXIMAN
    TAXIMAN
    Fondator TaxiMu
    Fondator TaxiMu

masculin
    Numarul mesajelor : 1133
    Varsta : 51
    Localizare : IASI
    Data de inscriere : 08/01/2008

Mesaj Scris de TAXIMAN Dum Iun 15, 2008 4:59 pm

Nu am ce sa verific pt ca topate logurile le-am sters.
    Nu ma intereseaza transferurile voastre.
    Si cu asta eu consider ca am incheiat acest subiect.
    Anonymous
    Vizitato
    Vizitator

Mesaj Scris de Vizitato Dum Iun 15, 2008 5:05 pm

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Lun Noi 11, 2024 9:01 pm