Deci o data pe saptamana sa se faca 6/49 pe taxi mu fiecare player care vrea sa participe trebuie sa plateasca o taxa de 5 bok +5 un admin sa tina toate bokurile care le baga playeri la 6/49 iar cei care au platit sa posteze aici 6 numere la nimereala cum vrea el si la sfarsitul saptamanii sa se extraga cele 6 numere de catre acel admin care tine si bokurile si sa se premieze in felul urmator:
Daca un player ghiceste cele 6 numere castiga 50% din suma de bokuri stranse pana la extragere
Daca un alt player ghiceste 5 numere castiga 25% din ce a mai ramas dupa ce a castigat cel care a ghicit cele 6 numere
Daca si un al 3 lea player ghiceste 4 numere castiga si el 25 % din ce a castigat cel care a ghicit cele 5 numere
Deci ce ziceti? :
Eu doar am venit cu ideea dak nu va convine puteti sa il modificati
Daca un player ghiceste cele 6 numere castiga 50% din suma de bokuri stranse pana la extragere
Daca un alt player ghiceste 5 numere castiga 25% din ce a mai ramas dupa ce a castigat cel care a ghicit cele 6 numere
Daca si un al 3 lea player ghiceste 4 numere castiga si el 25 % din ce a castigat cel care a ghicit cele 5 numere
Deci ce ziceti? :
Eu doar am venit cu ideea dak nu va convine puteti sa il modificati