TaxiMu Forum

Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

TaxiMu Forum

+3
Bebelusha
TAXIMAN
HellGuard
7 participan?i

TaxiMu 6/49

HellGuard
    HellGuard
    Silver Member TaxiMu
    Silver Member TaxiMu

masculin
    Numarul mesajelor : 299
    Varsta : 33
    Localizare : Undeva in balcani
    Respectarea regulilor : TaxiMu 6/49 Banat10
    Data de inscriere : 10/01/2008

TaxiMu 6/49 Empty TaxiMu 6/49

Mesaj Scris de HellGuard Lun Ian 21, 2008 8:02 pm

Deci o data pe saptamana sa se faca 6/49 pe taxi mu fiecare player care vrea sa participe trebuie sa plateasca o taxa de 5 bok +5 un admin sa tina toate bokurile care le baga playeri la 6/49 iar cei care au platit sa posteze aici 6 numere la nimereala cum vrea el si la sfarsitul saptamanii sa se extraga cele 6 numere de catre acel admin care tine si bokurile si sa se premieze in felul urmator:
    Daca un player ghiceste cele 6 numere castiga 50% din suma de bokuri stranse pana la extragere
    Daca un alt player ghiceste 5 numere castiga 25% din ce a mai ramas dupa ce a castigat cel care a ghicit cele 6 numere
    Daca si un al 3 lea player ghiceste 4 numere castiga si el 25 % din ce a castigat cel care a ghicit cele 5 numere
    Deci ce ziceti? : Very Happy
    Eu doar am venit cu ideea dak nu va convine puteti sa il modificati Very Happy
    Anonymous
    Vizitato
    Vizitator

TaxiMu 6/49 Empty Re: TaxiMu 6/49

Mesaj Scris de Vizitato Lun Ian 21, 2008 8:09 pm

hmm ideea este buna dar.. normal ar trebui un program care sa genereze acele nr pt k dupaia or sa iasa discutzii k adminu x il favorizeaza pe y si tot asa, ar trebui un script cum exista pe torrente la loterii , in principiu este o chestie buna dar eu as zice in loc de bokuri sa fie credite.. , dar mai vedem mai intii sa gasim scriptu respectiv si mai discutam dupaia
    HellGuard
    HellGuard
    Silver Member TaxiMu
    Silver Member TaxiMu

masculin

Mesaj Scris de HellGuard Mar Ian 22, 2008 3:29 pm

Hehehe ar fi o idee cu credite in fiecare sapt taxi sa puna credite la bataie si sa fie exact ca la loto Very Happy dak intr-o sapt nu sau ghicit cele 6 numere sa se dubleze premiul in fiecare sapt iar extragerea sa fie facuta de taxi pentru k nu cred k taxi favorizeaza pt cnv avem incredere in el Very Happy Nui asa baieti? Smile
    Acum asteptam sa vedem ce zice si taxi
    TAXIMAN
    TAXIMAN
    Fondator TaxiMu
    Fondator TaxiMu

masculin
    Numarul mesajelor : 1133
    Varsta : 51
    Localizare : IASI
    Respectarea regulilor : TaxiMu 6/49 10010
    Data de inscriere : 08/01/2008

Mesaj Scris de TAXIMAN Mar Ian 22, 2008 3:55 pm

Problema este in discutie insa daca ar fi pe credite nu prea stiu cum s-ar putea face pentru ca nu toti aveti credite si atunci cum poate fi?Oricum ramane in discutie si se cauta rezolvare convenabila pentru toti.Care mai aveti sugestii in legatura cu acest loto va rog nu ezitati si postati aici,poate pana la urma gasim rezolvarea!
    HellGuard
    HellGuard
    Silver Member TaxiMu
    Silver Member TaxiMu

masculin

Mesaj Scris de HellGuard Mar Ian 22, 2008 4:15 pm

Am gasit eu un script pe net http://www.puzzle.ro/ro/play_lottery.htm
    Deci dupa ce un admin a dat extragere numere loto si sau extras numerele trebuie sa faca un print si sa il puna aici asa nu se mai poate trisa Very Happy
    Bebelusha
    Bebelusha
    Gold Member TaxiMu
    Gold Member TaxiMu

feminin
    Numarul mesajelor : 440
    Varsta : 34
    Respectarea regulilor : TaxiMu 6/49 7510

Mesaj Scris de Bebelusha Mar Ian 22, 2008 5:59 pm

Hmm ideea ete super buna da nu prea merge zik eu cu boc+5 zik eu mai bn ar fii cu credite dar aici intervine problem pe care a puso taxi ...Orcum nu ar trebuii sa fie orice admin pt ca aici intervien iar poblem favorizari zik eu ca taxi daca vrei sa te implici tu sa vii acela cu boc Wink.

Orcum Misto idee Hell bv bv
    AdyY
    AdyY
    GameMaster TaxiMu
    GameMaster TaxiMu

masculin
    Numarul mesajelor : 394
    Varsta : 29
    Localizare : Bacau
    Data de inscriere : 09/01/2008

Mesaj Scris de AdyY Dum Ian 27, 2008 11:41 pm

....e destul de ingenios...dar deacord cu berladen...poate fi favorizatii...la noi in cls diriga(profa de mate)intra si zice 3 nr de la catalog ca sa iasa la tablaX(se numesc ghinionisti 3/24=))
    Sharck
    Sharck
    The Water Legend
    The Water Legend

masculin
    Numarul mesajelor : 1967
    Varsta : 38
    Localizare : Lipova - Jud. Arad

Mesaj Scris de Sharck Lun Ian 28, 2008 12:48 am

HellGuard a scris:Am gasit eu un script pe net http://www.puzzle.ro/ro/play_lottery.htm
    Deci dupa ce un admin a dat extragere numere loto si sau extras numerele trebuie sa faca un print si sa il puna aici asa nu se mai poate trisa Very Happy

ii super ideea, mai ales ca pana acuma nu am mai auzit de asa event si cu loteriaia aia online ii mai fain Very Happy. sper sa iasa ceva din eventul asta
    NEMOO
    NEMOO
    Membru TaxiMu
    Membru TaxiMu

Numarul mesajelor : 70
    Data de inscriere : 25/01/2008

Mesaj Scris de NEMOO Dum Feb 03, 2008 12:53 am

=))))

deci mi se pare suuper aberanta ideea.Uitati si de ce

Daca un milion de oameni care joaca la 6/49 nu nimeresc toate numerele,si sunt foarte putini care nimeresc 4 si 5 numere,cum credeti voi ca din 100 oameni are vreunu sanse? (sa nimereasca macar 4 nr...)

Smile)prea tare !! bounce
    inuyasha
    inuyasha
    TAXIMANIAC
    TAXIMANIAC

masculin
    Numarul mesajelor : 952
    Varsta : 34
    Localizare : Demon World

Mesaj Scris de inuyasha Dum Feb 03, 2008 2:14 am

taxi te inseli se poate face si cu credite din motivul urmator

1 bok+5 = 5 credite
    5 bok+5 = 20 de credite

eu sugerez urmatoarele reguli daca vrei sa incerci acest event taxi: 1 caracter pe cont are voie sa participe se va posta numele cracterului si se va trimite mail cu contu si numele caracterului adminului care se ocupa de event.pot participa toti playeri nu doar un anumit numar toate bok stranse se vor transforma in credite premile vor fi astfel

toate 6 numerele gicite = 50% din nr creditelor stranse +50 de credite bonus

5 nr gicite = 50% din ce a ramas (adica 25% din nr total de credite)

4 nr gicite = 20% din ce a ramas (adica 10% din nr total al creditelor original)

acum dau exemplu sa inteleaga uni daca numaru de bokuri este de 60 (adica 10 playeri participa) osa vina asa

60 X 5= 300 credite

locu 1 (cel ce giceste toate numerele) = 150+50 de credite

locu 2 (cel ce giceste 5 numere) = 75 credite

locu 3 (cel ce giceste 4 numere) = 30 credite

sper sa te ajute sa decizi ideia mea taxi

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Dum Noi 10, 2024 10:45 pm