TaxiMu Forum

Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

TaxiMu Forum

2 participan?i

intrebare

yo_boss
    yo_boss
    Membru TaxiMu
    Membru TaxiMu

Numarul mesajelor : 56
    Data de inscriere : 05/02/2008

intrebare Empty intrebare

Mesaj Scris de yo_boss Lun Mar 31, 2008 10:46 am

Azi am incercat sa intru pe sv dar am vazut ca nu merge .Dupai am auzit ca sa dat roll back de la nijte playeri .Am asteptateu pana sv sia revenit si am incercat sa intru dar imi cere o vers noua sau o alta vers pt a intra in jok plss zicetimi de unde sa downloadez vers aceia ca sa ma pot juka din nou taximu
    Aspirit
    Aspirit
    Lord of the SpiriTs
    Lord of the SpiriTs

masculin
    Numarul mesajelor : 640
    Varsta : 31
    Localizare : Bucuresti
    Data de inscriere : 11/01/2008

intrebare Empty Re: intrebare

Mesaj Scris de Aspirit Lun Mar 31, 2008 11:04 am

TAXIMAN nu a anuntat nimic de niciun RollBack, sau nu stiu eu. Deci, probabil, ce ai auzit tu, nu este corect. Este posibil insa sa se fi facut niste modificari. Incearca, din clientul pe care il ai tu acum, sa dai un update, iar dupa accea sa intri in joc. Daca nici asa nu merge, te sfatuiesc sa iei clientul de pe site, inca o data, sa ii dai update, si sper ca dupa aia va merge. Daca totusi, mai ai probleme si dupa ce ai incercat aceste doua variante, te rog posteaza aici. Iti las topic-ul deschis:P.
    EDIT : Da, se pare ca s-a dat un RollBack. Te rog, totusi, incearca ce am zis eu. Daca mai sunt probleme, esti binevenit sa postezi:).
    yo_boss
    yo_boss
    Membru TaxiMu
    Membru TaxiMu

Numarul mesajelor : 56
    Data de inscriere : 05/02/2008

Mesaj Scris de yo_boss Lun Mar 31, 2008 6:21 pm

Ok voi incerca asa

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat