TaxiMu Forum

Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

TaxiMu Forum

5 participan?i

Propunere

Windmaster
    Windmaster
    Membru SUPREM
    Membru SUPREM

masculin
    Numarul mesajelor : 1029
    Varsta : 32
    Localizare : Bucuresti
    Data de inscriere : 15/02/2008

Propunere Empty Propunere

Mesaj Scris de Windmaster Dum Mar 16, 2008 11:48 am

Propun sa se scoata regula :

Pe un spot are autoritate cel care are cit mai multe persoane in party.., asta ramine la alegerea voastra pe cine luati in party , sau tot la alegerea voastra ramine sa nu luati pe nimeni iar daca cineva vine cu party pe spot el e obligat sa plece
    Cu cit mai multzi oameni in party cu atita autoritate mai mare asupra acelui spot.
    Adica daca spotul apartine unui singur player, in momentul in care alt player vine cu cineva in party acesta este obligat sa cedeze spotul party-ului; cu cit mai multe persoane in party cu atit mai multa autoritate.

Deci mi se pare aiurea sa prind spot arena si sa vina unu sa dea la ks dupa care chiama pe cineva din guild ii da party si mi zice sa plec ca el are party! Deci aceasta mi se pare o regula stupida si propun scoaterea ei !
    Anonymous
    Vizitato
    Vizitator

Propunere Empty Re: Propunere

Mesaj Scris de Vizitato Dum Mar 16, 2008 1:54 pm

Windmaster a scris:Propun sa se scoata regula :

Pe un spot are autoritate cel care are cit mai multe persoane in party.., asta ramine la alegerea voastra pe cine luati in party , sau tot la alegerea voastra ramine sa nu luati pe nimeni iar daca cineva vine cu party pe spot el e obligat sa plece
    Cu cit mai multzi oameni in party cu atita autoritate mai mare asupra acelui spot.
    Adica daca spotul apartine unui singur player, in momentul in care alt player vine cu cineva in party acesta este obligat sa cedeze spotul party-ului; cu cit mai multe persoane in party cu atit mai multa autoritate.

Deci mi se pare aiurea sa prind spot arena si sa vina unu sa dea la ks dupa care chiama pe cineva din guild ii da party si mi zice sa plec ca el are party! Deci aceasta mi se pare o regula stupida si propun scoaterea ei !

asta inseamna k defiecare data cind mergi in arena si vrei sa stai pe un spot esti obligat sa faci party k sa nu ajungi in situatzia de mai sus Wink

regula ramine Smile
    BlackDragon
    Membru SUPREM
    Membru SUPREM

masculin
    Numarul mesajelor : 1377
    Localizare : Hunedoara
    Data de inscriere : 09/01/2008

Mesaj Scris de BlackDragon Dum Mar 16, 2008 1:55 pm

eu zic ca ks sa fie din nou acceptat si sa se scoata regula no ks deoarece lumea nu poate sa creasca pe spotul pe care doreste.
    Windmaster
    Windmaster
    Membru SUPREM
    Membru SUPREM

masculin
    Numarul mesajelor : 1029
    Localizare : Bucuresti
    Data de inscriere : 15/02/2008

Mesaj Scris de Windmaster Dum Mar 16, 2008 1:59 pm

Dar de ce sa stau in party cand pot sa stau singur bine mersi si cresc si repede in arena sunt 25 tarcuri daca nu mai multe de ce nu se duc si in tarcuri ?? Raspuns:deoarece toti se cred mari chair si la 3 rr vor sa stea pe cele 5 spoturi in care apar aia in cerc , deci este o regula absurda !! Ramane de vazut pana voteaza majoritatea jucatorilor daca se scoate sau ramane Idea
    axutzuuu
    axutzuuu
    Membru SUPREM
    Membru SUPREM

masculin
    Numarul mesajelor : 1205
    Varsta : 34
    Respectarea regulilor : Propunere 5010
    Data de inscriere : 08/02/2008

Mesaj Scris de axutzuuu Dum Mar 16, 2008 2:00 pm

scoaterea ks ar fii o nebunie totala ......imagineazati ca unu care are 4-5 rr sta sa fac lvl pe un spot mai bun si vine unu cu 20-25 de rr si ala mic sta si priveste cum i se fura spotu...daca ar da party astia care is full la astia mici ar pitea scoate ks.. da cum nu prea se da party ...yo dupa parerea mea zic cerere respinsa....
    TAXIMAN
    TAXIMAN
    Fondator TaxiMu
    Fondator TaxiMu

masculin
    Numarul mesajelor : 1133
    Varsta : 51
    Localizare : IASI
    Respectarea regulilor : Propunere 10010
    Data de inscriere : 08/01/2008

Mesaj Scris de TAXIMAN Dum Mar 16, 2008 5:19 pm

Regula nu se scoate indiferent ce si cum se voteaza deci acest topic nu-si are rostul!
    Beleaua
    Beleaua
    Membru de top
    Membru de top

masculin
    Numarul mesajelor : 525
    Varsta : 35
    Data de inscriere : 11/01/2008

Mesaj Scris de Beleaua Dum Mar 16, 2008 5:26 pm

concluzie CLOSED. mai bine lasati administratia serverului sa decida regulile care sunt mai bune pt toti pt ca oricum tot ei au putere de decizie in acest sens.dak tot credeti ca veniti cu idei noi sa stiti ca va inselati.

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Vin Noi 15, 2024 2:24 am